Loodgieter in Ronse

Dringend op zoek naar een loodgieter in Ronse ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ronse Lokaal heeft alle loodgieters voor jou verzameld in één handig overzicht. Elke loodgietersbedrijf in Ronse heeft een uitgebreid profiel waar bedrijfsinformatie te vinden is over de loodgieter zoals contactgegevens, adresgegevens en openingsuren.

Bovijn

Priestersstraat 7, 9600 Ronse

Inhoud van deze pagina:

Wat is een loodgieter?

Een loodgieter is een vakman die zich richt op aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering in een woning of bedrijfsgebouwen.

Wat doet een loodgieter?

Een service loodgieter in Ronse voert sanitaire werkzaamheden uit zodat jij je sanitair zo snel mogelijk opnieuw kunt gebruiken. Ze voeren niet enkel reparaties uit, ze geven ook persoonlijk advies als je bijvoorbeeld je woning aan het renoveren bent.

Dit zijn de belangrijkste taken van een gespecialiseerd loodgietersbedrijf in Ronse:

  • Centrale verwarming: in veel gevallen wordt een loodgieter ingeschakeld voor werkzaamheden aan de centrale verwarming (CV). Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een oude ketel, het bijvullen van je radiator of het vervangen van radiatoren. Vaak nemen ze oude ketels en radiatoren ook gewoon mee zodat je er zelf niet mee naar het containerpark in Ronse moet sleuren. In sommige gevallen moet je hiervoor wel bijbetalen.
  • Lekkage: een erkende loodgietersbedrijf is ook in te schakelen voor het opsporen en verhelpen van lekkages in en rondom je woning. De loodgieter spoort de lekkage op door middel van geavanceerde technieken, zoals thermografie. Hiermee kan de loodgieter het lek lokaliseren zonder breekwerk, waardoor de kosten beperkt blijven. Daarna herstelt hij de waterleiding of de dakbedekking.
  • Ontstoppingen: niets is zo hinderlijk als een verstopte afvoer of een verstopt toilet. Dit los je het liefst zo snel mogelijk op. Een professionele loodgieter in Ronse maakt gebruik van verschillende materialen en producten om de riolering te ontstoppen. Hierdoor loopt het water weer gemakkelijk weg en zijn de hinderlijke geurtjes in no-time je huis uit. Ontstoppingen in Ronse komen heel vaak voor omdat er vaak achtergebleven kalk aanwezig is in de leidingen.
  • Installatiewerk: dit kun je redelijk ruim opvatten. Hieronder valt onder meer het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe regendouche, een Japans toilet of het plaatsen van een nieuwe lavabo. Ook de renovatie van bestaande badkamers en toiletten vallen onder installatiewerk.

Hoeveel kost een loodgieter per uur?

De kost voor een loodgieter uit Ronse ligt tussen de €40 en €70 euro per uur. De prijs varieert naar gelang de werkzaamheden die de loodgieter moet uitvoeren. Zo zal je bijvoorbeeld meer betalen om je riolering te ontstoppen in vergelijking het het onderhoud van je centrale verwarming.

Loodgieter toevoegen

Heb je een bepaalde loodgieter niet gevonden in deze lijst? Contacteer ons dan en dan zorgen we ervoor dat deze loodgieter toegevoegd wordt aan het overzicht.