Apotheek in Ronse

Dringend op zoek naar een apotheek in Ronse ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ronse Lokaal heeft alle apothekers voor jou verzameld in één handig overzicht. Elke apotheker in Ronse heeft een uitgebreid profiel waar bedrijfsinformatie te vinden is over de apotheker zoals contactgegevens, adresgegevens en openingsuren.

Gilbert Lox

Jules Bordetlaan 32, 9600 Ronse

Gilbert Lox Station

Stationsstraat 33, 9600 Ronse

Gilbert Lox

Apotheek

Jules Bordetlaan 32, 9600 Ronse

Apotheek van wacht in Ronse

Dringend op zoek naar een apotheek in Ronse buiten de openingsuren? Dan kun je terecht bij de apotheek van wacht om je geneesmiddelen op te halen. De wachtdienst is in het leven geroepen om dringende gevallen te behandelen.

Oproepnummer: 0903 99 000
Prijs per minuut: 1,50 euro per minuut

Het wachtnummer voor apotheken met nachtdienst is elke dag beschikbaar, dag en nacht, in Stad Ronse (9600) en elders in België. Deze dienst wordt verzekerd door de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) in samenwerking met een privébedrijf.

Een oproep duurt doorgaans 2 minuten. Om veiligheidsredenen wordt er u gevraagd om eerst uw naam, adres en telefoonnummer op te geven voordat u het adres van de dichtstbijzijnde apotheek met nachtdienst wordt meegedeeld.

Geneesmiddelen online kopen

Bepaalde apotheken in Ronse hebben ook een online webshop. Hierdoor is het mogelijk om je medicijnen online te kopen. Let wel op: niet alle geneesmiddelen zijn online beschikbaar. Voor geneesmiddelen op voorschrift moet je nog steek naar de fysieke apotheker. Ook voor de Corona sneltest moet je naar de winkel.

Wat je wel online kunt kopen zijn medicijnen zoals Dafalgan, Nurofen, Voltaren, desinfecterende handgel en Vibrocil Spray. Ook cosmeticaproducten, vitamines, zwangerschapsproducten en natuurlijke geneesmiddelen kun je online kopen.

Openingsuren apotheek

De meeste apotheken in Ronse zijn open van maandag tot zaterdag (halve dag). De meeste sluiten onder de middag.

Apotheek toevoegen

Heb je een bepaalde apotheek niet gevonden in deze lijst? Contacteer ons dan en dan zorgen we ervoor dat deze apotheker toegevoegd wordt aan het overzicht.