Bakkerij in Ronse

Tegen verse pistolets en koffiekoeken op zondagochtend zeggen wij Ronsenaars geen nee. Dringend op zoek naar een bakkerij in Ronse ? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ronse Lokaal heeft alle bakkers voor jou verzameld in één handig overzicht. Elke bakkerij in Ronse heeft een uitgebreid profiel waar bedrijfsinformatie te vinden is over de bakker zoals contactgegevens, adresgegevens en openingsuren.

Dubart

Zuidstraat 38, 9600 Ronse

Beste bakkerij in Ronse

Wie de beste bakkerij in Ronse heeft, daar spreken wij ons niet over uit. Dat is uiteindelijk een subjectieve keuze die verschilt van persoon tot persoon. Voor de één mag zijn croissant krokant zijn, voor de ander mag het dan weer iets zachter.

Taarten online bestelllen

Heel wat bakkers hebben de laatste jaren het internet ontdekt. Bij velen onder hen is het vanaf heden dan ook mogelijk om online taarten en andere gebakjes te bestellen. Het is wel zo dat je zelf je bestelling moet gaan afhalen in de bakkerij, aan huis leveren doet men (nog) niet.

Openingsuren bakkerij

De meeste bakkerijen in Ronse zijn 6 dagen op 7 open en hebben één vaste sluitingsdag.

Populairste koffiekoeken

De liefde van een Vlaming gaat door de maag. Een koffiekoek op zondag mag dan ook zeker niet ontbreken. Dit zijn de 5 populairste koffiekoeken van het moment (verrassend, een croissant staat er niet tussen):

  • Chocoladekoek
  • Lange Suisse
  • Appelflap
  • Boterkoek
  • Boule de Berlin

Bakkerij toevoegen

Heb je een bepaalde bakkerij niet gevonden in deze lijst? Contacteer ons dan en dan zorgen we ervoor dat deze bakker toegevoegd wordt aan het overzicht.

Vaak gestelde vragen